• Βασ. Κωνσταντίνου 223, Κορωπί Αττικής
  • 211.7450193 – 6937.249841

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ IMAC-MACBOOK

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης που μπορεί να παρουσιάσει το iMac & MacBook σας.

Γνωρίζουμε ότι η συσκευή σας iMac & MacBook Pro είναι πολύ σημαντική για εσάς. Είτε είστε επαγγελματία ή ιδιώτης. Όπως όλες οι συσκευές, ακόμα και οι πιο ακριβές, κάποια στιγμή χρειάζονται αναβάθμιση ή συντήρησή με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σας φανούμε χρήσιμοι. Στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε την προσεκτική και την εγγυημένη επισκευή iMac και επισκευή MacBook μηχανημάτων.

Με το έμπειρο προσωπικό μας την τεχνογνωσία σε συνδιασμό με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούμε να επισκευάσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες και χρονοβόρες βλάβες χωρίς η επισκευή να σας κοστίσει όσο ένα καινούριο μηχάνημα. Προσφέρουμε πάντα την πιο οικονομική λύση για την επισκευή iMac και επισκευή MacBook.

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες για την επισκευή iMac ή MacBook Pro για τις οποίες θα σας φανούμε χρήσιμοι είναι η επισκευή μητρικής Αpple iMac και MacBook, η επισκευή κάρτας γραφικών, αντικατάσταση οθόνης MacBook, η αντικατάσταση σκληρού δίσκου, η αναβάθμιση υλικού και λογισμικού, συντήρηση συστήματος ψύξης κ.α. Για όποια επιπλέον εργασία ή πρόβλημα έχετε καλέστε μας.